tirsdag 27. oktober 2009

Snart dags å flytte hjemmefra....











Først må jeg beklage til dere som har ventet på bilder av deres nye familiemedlemmer. Tid har vi hatt nok av, men det har blitt flere timer under dyna enn det som er vanlig. Årsak influensa.
Men lover å sende med dere bilder.
Alle valpene har nå fått nye hjem. Jeg håper vi også denne gangen har greid å finne bra familier til dem. Vi har jo et stort ansvar da vi lot de komme til verden. Det har vært/er veldig spennende å følge utviklingen til disse 7 søskene. Søsken, men vidt forskjellige individer. En litt unseelig, et matvrak, andre vil bare ha kos, noen gyver på i full lek, mens et par stykker "vurderer situasjonen" først.
En av tispene blir her, angrer faktisk litt på at en av dem er "lovet" bort, skulle gjerne hatt begge to her....
Blir ikke særlig tid til blogging på noen dager (tror jeg).

PS: De fire første bildene på forrige blogginnlegg er tatt hjemme på gården hos Marius. Utrolig koselig å se slik harmoni blant dyr.
Det siste bildet er av skjønnheten Good Guy-til daglig Godis, som eies av Anita. Kattepusen bor sammen med Godis. Et slikt motiv setter tankene i sving ! Hva er det pus/ur hvisker i øret ??
Kan det være noe slikt ? Du Godis-hvis jeg-skal jeg love deg?? Pass på beinet ditt du Godis, og ikke la deg manipulere av den utspekulerte vennen din..

1 kommentar:

  1. Herlig bilder <3

    Artig å lese at de allerede har fått så forskjellig personlighet, er spent på hvordan lille Isildur er :)

    Uff og uff, influensa er ikke noe særlig, og den kommer jo alltid når man har minst tid til den :(
    Men det er ikke annet å gjøre enn å lytte til kroppen og ta det med ro! Det gode er jo at den går over, selv om det slett ikke føles slik i de værste febertoktene :/ Go bedring til dere!

    Lykke til hos dyrelegen, regner med at alt går fint :)

    SvarSlett