tirsdag 20. oktober 2009

E-Mastiff + andre dyr



Frøya, Gaja ser langt etter den frekke katta-hehe.


Dette kan vel være et bevis på at e-mastiffen ikke er en jakt hund.!




Dette bildet sier vel litt om e-mastiffen,s forhold til andre dyr.


Turbo studerer på hva slags dyr dette er, som attpåtil er større enn seg selv.


Et herlig bilde vi fikk tilsendt av Anita. Lar det tale for seg selv.


Går litt tid mellom hver gang jeg får tid til litt blogging. De to siste dagene har vi vært i mildt sagt dårlig form,mulig vi har fått denne "svinete influensaen", men alt som ikke går under går over sies det.
Alle hundene har det bra, valpene vokser så det knaker. Nå har de hele spisestua og herje på, noe de også gjør. Deilige er de. Alle hannene er nå bortbestilt, selv "min favoritt"!! Men de som skal ha han, har hatt e-mastiff tidligere, det er absolutt en fordel. Vi har også truffet de en gang tidligere, og fikk et godt inntrykk.
 En av tispevalpene er også bestilt, så da har vi igjen 2 kvikke tispevalper. Meningen er jo at vi skal beholde en av tispene selv, men vi har rett og slett ikke greid å bestemme oss for hvilken enda !?
De er så like, men samtidig så forskjellige. Hmmm, en merkelig setning om jeg skal si det sjøl. Men i morgen Lørdag er valpene allerede 7 uker, så nå MÅ vi få ut fingeren.
Neste uke Torsdag er det tid for veterinærbesøk, med tilhørende helsesjekk, vaksine og ID merking.
Hvilken av tispevalpene som eventuelt blir her må vi rett og slett ta en loddtrekning på.
Nye bilder av valpene kommer i løpet av uken, kos dere med noen bilder av diverse e-mastiffer og andre dyr i sammen så lenge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar