fredag 18. september 2009

Valpene 12 dager gamle..





Hvordan få tatt bilder av sprellende valper som er null innteresert i å bli fotografert ? Har noen et tips, taes det i mot med takk ! Men her kommer det da noen. Valpene har det bra, mamman også.
På denne tiden går det stort sett i mat og søvn, og selvfølgelig litt kos innimellom.
Noen av valpene har så smått begynt å glippe på øynene. Gjennomsnittsvekten på dette kullet er høyere enn på noen av de andre mastiffkullene vi har hatt. Det er heller ingen "shoppere" blant dem-flyr fra pupp til pupp.
Rolige og fornøyde allesammen.
En gjør seg mange tanker når en sitter og studerer disse små. En lurer på hva slags hjem de havner i, vil de bli elsket, respektert, sett på som det familiemedlemmet de jo er?
Selv om en "sjekker kjøpers bakgrunn aldri så mye, har en ingen garanti.
Det er ikke så enkelt som mange kanskje tror å sende de små fra seg. Vi forsøker å følge opp våre valper og kjøpere så godt vi kan. Noen burde vi fulgt bedre opp, men så var det dette med tid og avstander da.
Jeg har en favoritt i dette kullet. En utrolig vakker hanne. Han har en fantastisk farge som er vanskelig å beskrive, den spenner mellom kobber, brunt og grått. Gylden er vel det nærmeste jeg kommer. Hadde jeg skulle beholdt en hanne, hadde denne blitt her.
Det eneste vi er sikre på er at vi beholder en av tispene selv.
Når det gjelder farger er variasjonene mange. Forskjellige grånyanser (blir nok fawne), og brunrøde!
Vet ikke enda om det blir noen aprikosfarvede, men jeg tror det.
Til helgen er det tid for deres første orm/markekur, kloklipp og veiing igjen.
Mellom matøktene jobbes det på spreng både ute og inne.
Det vil bli lagt ut litt etterhvert på hjemmesiden, men ALT går så utrolig  tregt når vi skal gjøre noe med den. Årsaken er at vi ikke har bredbåndsdekning her oppe i skogen. Var visst snakk om det til neste år !!
Vi bor vel på verdens herligste og fredeligste plass, noen ganger lurere jeg på om det var her filmen Tystnaden ble spilt inn..
Noe nytt er lagt ut på hjemmesiden, mer kommer etterhvert. Ellers vil vi ta flittigere i bruk-vårt album-, lettere å legge  ut bilder der. Nei, nå er det tid for foring igjen.
PS: Dette kullet vil få navn på i, så har dere forslag, kom med dem.

1 kommentar:

  1. Hei hei, så kjempe søte dem er. Dette blir veldig spennende..

    SvarSlett