onsdag 29. april 2009

Stangehallen 25+26/04-09

Teddy vet å vise seg
Han er jo bare skjønn da. Tror han forstår det selv også-hehe

Vakre Teddygutten var også på utstilling i Stangehallen


Konsentrerte damer med mastiffguttene sine

Her er det ikke bare Sormushodene som sjekkes nei.

Anne-Marie her med sin Fritjof som fikk sitt andre cert, gratulere så masse, dette var gøy.
Her er det "målinger" av Sormushoder.
Her studeres brødrene Fritjof og Turbo nøye

Så var det på tide å prøve seg i utstillingsringen igjen. På Lørdag var det så masse folk, bur og bord som sto tett inntil ringene at det var et under at vi kom fram i tide. Anne-Marie var der med Fritjof, og Erik var så snill å stille han for henne. Fritjof fikk sitt andre cert her, og rensket premiebordet. Dette ga selvfølgelig Anne-Marie blod på tann-hehe. Turbo måtte nøye seg med en andre plass. Men det er vel unt, ekstra morsomt da dette var hennes første utstilling.
Søndag skulle vi møte klokka 12. Vi parkerte fem på 12.
På tlf kunne Anne-Marie fortelle at de var ferdige i ringen, og bare ventet på oss. Men Turbo fikk for seg at sprinkelgulvet var farlig og gå over, så det ble lokking med klissete kjøttboller. Vi kom oss da hesblesende inn i ringen.
Denne dagen var det Turbo som tok certet og rensket premiebordet. Kritikkene sto på Fransk, men både Fritjof og Turbo fikk excellent ! Det har jeg faktisk aldri sett på en Norsk kritikk noengang. Morro var det. Dette sier jo alt om hva du kan forvente (ikke forvente) av en dommerkritikk. Den ene dagen annen plass, for så å ta hele pakka dagen etterpå.
Dette er jo også noe av spenningen ved utstillinger.
Teddy ble også stilt begge dagene av Ann-Kristin. Han fikk også toppkritikker, ikke fratrekk for noe, men han har ikke så veldig lyst til å spasere rundt i ringen, og setter seg ned.
Dette er jo bare en enkel treningssak. Så alt i alt en topp helg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar