tirsdag 14. april 2009

Influensatid.....

Blir bare noen ord før senga kaller igjen. Ligger rett ut med feber, hoste, verking over hele kroppen-fysj og fy-stakkars meg. Vi hadde planer om å reise til Sverige med Happy en av de første dagene. Er forhåpentligvis bedre i morgen, slik at vi får reist før helgen.
Stamtavlene på valpene kom i posten i dag, så de må avgårde så fort som mulig også.
Ja nå har Gorm reist til sin nye familie også. De har fire barn, og Gorm ser ut til å ha knyttet seg til dem allerede. Det var med tungt hjerte vi lot han reise, men det var viktig at han nå kom til et stabilt hjem, da det ikke var mulig for han å komme tilbake dit han opprinnelig skulle være.
Slike ting er utrolig vanskelig og vondt, men en må prøve å se positivt på det.
Gorm er en snill og flott gutt, glad i alt og alle, og veldig lett å bli glad i. Men en MÅ være realistisk midt oppe i alt det vonde, dyrene skal jo ikke lide. Så nå håper og tror jeg begge gutta, både Fritjof og Gorm har kommet i glade og gode hjem med barn. Men bare for å gjenta det, så led de overhode ingen nød der de var, det var sykdom og menneskelige omstendigheter som gjorde at de fikk nye hjem.
I går og i dag har det ikke blitt noen tur på noen av hundene pga sykdom, så nå har de måtte ta i bruk jordene for å løpe og få ut litt energi.
Her blir det som vanlig hopp og sprett. Fikk en melding i gjesteboka vår i dag fra en som kalte seg "valpekjøper", Visste ikke helt om jeg bare skulle la det stå for sin egen regning, men greide ikke la være å kommentere litt. Uff at folk ikke kan være såpass voksne når de skriver å bruke sitt eget navn. Hva er det de er redde for ? Alle må få ha sine egne meninger, men burde da være såpass voksne at de sto for sine meninger også !
Vi har jo på hjemmesiden et diskusjonsforum, hvor hvem som helst kan gå inn og si sin mening, kommentere, komme med forslag innspill osv.
Dette synes jeg blir litt for dumt, er nesten fristende å fjerne alle "anonyme" innlegg.
Et ordtak jeg liker er : En trenger ikke si alt en mener. men mene alt man sier....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar